image-2-compressed.jpg
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

woocommerceGebruik je nog steeds VirtueMart als webshop op een Joomla website? Stop ermee! De updates van VirtueMart zijn stuk voor stuk lastig (om het maar eens héél voorzichtig te zeggen) en WooCommerce op een WordPress platform is eer ware verademing!

Joomla is zonder twijfel een perfect platform wat zeer stabiel, snel en goed vindbaar is! Maar …. nadat ik mijn eerste stapjes in WordPress heb gedaan, was ik verkocht! Alle software is beduidend duurder in aanschaf, maar o jeee, wat werkt het ‘out of the box’ toch gelijk lekker!

Zo ook voor de shopsoftware WooCommerce. Installeren, producten erin en klaar! Werken er mee.
Voor de overstap van zowel VirtueMart als HikaShop naar WooCommerce is een perfect migratietool. Alle Joomla inhoud en de producten uit VirtueMart of HikaShop worden één op één overgenomen in respectievelijk WordPress en WooCommerce.

Het ‘smoel van jouw website’, de template gaat niet over naar WordPress. Daar zal een thema gekozen en ingericht moeten worden om alles netjes op z’n plek te manoeuvreren. Géén probleem! Doe ik voor je!

Interesse? Neem contact met mij op en ik maak met plezier een vrijblijvende offerte.

Offerte

Met alle plezier wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Alles bij voorkeur op basis van 'fixed price'.

Offerte aanvragen


Joomla 3 administrator badgeBel mij terug

Vul de naam in
Vul het telefoonnummer in

Offerte aanvragen?                                                        Offerte aanvragen

Wil je direct een offerte aanvragen?
Bel 076 - 26 00 00 1 of 06 - 53 929 086 of vul het formulier in.

*) Alle genoemde prijzen zijn exclusief omzetbelasting en zijn geldig voor 2020. Eventuele reistijd en -reiskosten worden vanaf Breda doorberekend.
Algemene voorwaarden • PrivacyverklaringFAQ Sitemap