image-1-compressed.jpg
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Jan van Kuijk, opererend als een eenmanszaak onder de naam ‘Jan van Kuijk’, gevestigd aan Verlaatstraat 9 4812 AM Breda, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Verlaatstraat 9
4812 AM Breda
076 26 00 00 1
https://www.janvankuijk.nl

Jan van Kuijk is de Functionaris Gegevensbescherming, hij is te bereiken via jan@janvankuijk.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Jan van Kuijk verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken

  • voor- en achternaam
  • telefoonnummer
  • e-mailadres


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via jan@janvankuijk.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Jan van Kuijk verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • het afhandelen van jouw betaling;
  • verzenden van een nieuwsbrief;
  • je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.


Geautomatiseerde besluitvorming
Jan van Kuijk neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen géén besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit. Jan van Kuijk gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

  • Multivers: Financiële administratie en facturering
  • Google Contactpersonen: Onderhoud van telefoonnummers en e-mailadressen


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Jan van Kuijk bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende gegevens:

  • voor- en achternaam: tot 2 jaar na beëindigen klantrelatie
  • telefoonnummer: tot 2 jaar na beëindigen klantrelatie
  • e-mailadres: tot 2 jaar na beëindigen klantrelatie


Delen van persoonsgegevens met derden

Jan van Kuijk verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Jan van Kuijk gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Jan van Kuijk en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar jan@janvankuijk.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Jan van Kuijk wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Jan van Kuijk neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via jan@janvankuijk.nl

Offerte

Met alle plezier wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Alles bij voorkeur op basis van 'fixed price'.

Offerte aanvragen


Joomla 3 administrator badge



Bel mij terug

Vul de naam in
Vul het telefoonnummer in

Offerte aanvragen?                                                        Offerte aanvragen

Wil je direct een offerte aanvragen?
Bel 076 - 26 00 00 1 of 06 - 53 929 086 of vul het formulier in.

Jan van Kuijk | Joomla! en WordPresss - bouw, beheer en vindbaar maken
  Verlaatstraat 9 • 4812 AM  BREDA       076 - 26 00 00 1      info@janvankuijk.nl
*) Alle genoemde prijzen zijn exclusief omzetbelasting en zijn geldig voor 2018. Eventuele reistijd en -reiskosten worden vanaf Breda doorberekend.
Algemene voorwaarden • PrivacyverklaringSitemap