image-2-compressed.jpg

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Sinds enige tijd sta ik op Google Ads met advertenties als WordPress specialist en het begint te werken! Vandaag alweer door een bedrijf benadert met een WordPress Site. Willen een pragmatische WordPress beheerder voor hun site. Kom maar op zou ik zo zeggen.

Het leveren van maatwerk in dienstverlening op WordPress is iets wat ik enorm ambieer. Daarnaast mogen er best een hoop sites bijkomen die ik in onderhoud neem. Backups maken en de updates van WordPress verzorgen, erg leuk!

De inzet is om het aantal WordPress in beheer sterk te verhogen. Daaruit komen als vanzelf de supportvragen en de troubleshooting.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Voor het geval je het nog niet wist: sinds enkele jaren doe ik naast Joomla óók WordPress. Zowel in de bouw, troubleshooting als het beheer ben ik voor een snel groeiend aantal klanten actief.

Waarom WordPress?
De enorme hoeveelheid érg mooie software heeft mij naar WordPress geleid. Toen ik met Joomla begon meer dan 10 jaar geleden was WordPress veel meer een blog-toepassing, goed in teksten en foto’s maar minder in andere toepassingen. Nu méér dan 10 jaar later is het gegroeid tot een zeer professioneel platform met zéér véél toepassingen.
Daarnaast is de markt enorm groot en zit er dus een groot groeipotentieel.

Zijn er voor- en nadelen van WordPress ten opzichte van Joomla?
Jazeker, maar die gelden niet voor iedereen hetzelfde. Mocht je willen overstappen, dan zal ik samen met jou als de argumenten vóór en tegen de beide platforms afwegen en indien nodig zo tot een voorstel komen.

Heb je of weet je een WordPress site die ik in beheer mag nemen?
Als je een tip bij mij aandraagt, dan zal ik je belonen met een bonus van 10% van de waarde van de eerste factuur. Kan best leuk oplopen toch?

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

woocommerceOnlangs heb ik een paar WordPress sites gemaakt met WooCommerce voor dropshipping toepassingen. Mooi is dat voor de koppelingen met AliExpress en Amazon geïntegreerde software beschikbaar is. De intergratie met AliExpress gaat zover dat niet alleen producten kunnen worden geïmporteerd, maar tevens orders naar de AliExpress site kunnen worden overgebracht.

Het gebruik van WooCommerce heeft me positief verrast. De software werkt out-of-the-box perfect en met enkele plugins kunnen mails netjes worden opgemaakt en kunnen er automatisch kortingsbonnen worden aangemaakt.

Het beheer van een WordPress site met WooCommerce verloopt netjes via mijn WordPress beheer platform.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Vandaag weer een klant op de app waarbij ik aangaf zijn site ook in WordPress te kunnen maken. Doe jij ook WordPress vroegt ie. Ja! Ik doe ook WordPress!

Naast mijn professie ala Joomla specialist, heb ik me drie jaar geleden tevens op WordPress gestort. Ik durf nu best te zeggen dat ik inmiddels ook WordPress specialist ben. Sterker nog. Ik begin het zelfs leuker te vinden dan Joomla. Heb je, wil je of weet je een site in WordPress? Neem contact op met mij. Ik pak het graag op.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Het beheren van WordPress-sites ik leuk! Ik moet zeggen dat ik de tools voor WordPress vaak professioneler vindt, dan die voor Joomla. Ze zijn gelijk ook wel een stuk duurder, dat is dan wel weer een nadeel.

Ik wil een heleboel WordPress sites in beheer gaan nemen en me daarop mééŕ gaan richten. Zojuist weer het beheertool ingericht dat ik speciaal voor WordPress heb aangeschaft. 

Kom maar op met die sites!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Content is voor SEO onmisbaar. Ik leer je dat! Voor mijn gevoel is de beste manier om beter gevonden te worden in Google, het plaatsen van content. Véél content. Zorg dat je bij voortduring dingen plaatst. OK. Ik ben ook niet de beste van alles. Beheers de theorie erg goed, maar in de praktijk vergeet ik het ook. De kinderen van de schoenlapper lopen immers ook op kapotte schoenen.

Vanaf vandaag ga ik mijn leven beteren en volop schrijven!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

WordPress site gehacked? Rot, maar ik los het op!Is jouw WordPress site gehackt? Heb je te weinig onderhoud gedaan aan jouw WordPress site, dan loop je helaas het risico om ‘n keer gehackt te worden. Hackers scheppen er lol in om jouw site omver te willen gooien. Waarom? Ik weet het niet. Het is misschien dezelfde reden waarom bushokjes worden gemold. Zinloze vandalisme. 

Offerte

Met alle plezier wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Alles bij voorkeur op basis van 'fixed price'.

Offerte aanvragen


Joomla 3 administrator badgeBel mij terug

Vul de naam in
Vul het telefoonnummer in

Offerte aanvragen?                                                        Offerte aanvragen

Wil je direct een offerte aanvragen?
Bel 076 - 26 00 00 1 of 06 - 53 929 086 of vul het formulier in.

*) Alle genoemde prijzen zijn exclusief omzetbelasting en zijn geldig voor 2020. Eventuele reistijd en -reiskosten worden vanaf Breda doorberekend.
Algemene voorwaarden • PrivacyverklaringFAQ Sitemap